רדימקס לא בסל התרופות?

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

24/09/2019 | 13:16 | מאת: רינה

נתנו לבן שלי הורמון גדילה ורדימקס אישרו את הנדטרופין אבל אמרו שהרדימקס לא כלולה בסל האם לכול הילדים שמטופלים בתרופה זו זה מחוץ לסל? צריך לקנות באופן פרטי?

אינני מכיר תרופה בשם זו. שם זה אינו מופיע במאגר התרופות של משרד הבריאות הכולל גם את אלה שלא בסל. מה החומר הפעיל ב"תרופה" הזו

25/09/2019 | 08:51 | מאת: רינה

ANASTROZOLE

למרות שאנסטרזול נמצאת בשימוש בעולם במשך מספר שנים. אף חברה מיצרת לא קבלה אישור חוקי לשימוש כזה נה FDA. לכן התרופה עדיין נחשבת מחקרית בעולם ולא מאושרת גם בארץ למטרה זו. על כן לא יכולה להיות בסל התרופות כדי להשתמש בתרופה לעיכוב גיל העצמות יש צורך באישור חריג לשימוש 29ג. בתנאים אלה אין זו חובתה של קופת חולים לאשר את השימוש ואין זו חובתם לכסות את העלות

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים