גובה של בן 15 וחצי - בירור

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

09/09/2019 | 05:55 | מאת: אמיר

שלום אני בן 15.5. לוקח גנוטרופין מגיל 7 בערך, כי הייתי מתחת לאחוזון 3. לא היה חסר בהורמון גדילה. היום הגובה שלי 1.67 ומשקל 56. אני מקבל מינון של 1.8 מ"ג ליום. בצילום גיל עצמות נמצא שגיל עצמות מתאים ל 16 שנים, סטית תקן לגיל 14.2 חודשים. אני מאד טרוד, האם זה אומר שסיימתי לצמוח? אגב, מידת כף הרגל שלי 44, גדולה יחסית לגובה שלי. תודה

אם קריאת גיל העצמות נכונה, בגיל עצמות 16 מגיעים בערך ל 98% מהגובה הסופי אין למידת כף הרגל כל השפעה על התחזית

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים