בן 15 וגיל עצמות 17 אני 1.66

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

26/08/2019 | 13:09 | מאת: איתי

היי, אני 1.66 בן 15 עשיתי צילום כף יד והלכתי לרופא הוא אמר לי שגיל העצמות שלי הוא 17 ושנשאר לי כמה סנטימטרים בודדים. יש משהו שאפשר לעשות כדי לגבוה עוד? האם יכול להיות שהוא טועה?

אם גיל העצמות 17, לא נותרה גדילה רבה. אם יש טעות היא בקריאת גיל העצמות.

28/08/2019 | 19:19 | מאת: איתי

הי, אני די בטוח שהוא עשה טעות עם זיהוי גיל העצמות, הוא אמר שאני קיבלתי קפיצה בגובה ולא גבהתי הרבה בכלל וככה גיל העצמות גדל, השוואתי לגילאים שונים את הצילום של כף היד שלי וזה בכלל לא נראה כמו גיל 17, האם אתה יכול לראות אם זה באמת בגיל 17? תודה

28/08/2019 | 19:22 | מאת: איתי

אני לא מצליח להעלות את התמונה

אין שום סיכוי שאפענח צילום שמגיע אלי לגבי מישהוא שלא בדקתי. פנה עם הצילום לאנדוקרינולוג ילדים

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים