דקפפטיל\לוקרין להתבגרות מוקדמת? אחת לחודש או אחת ל3 חודש

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

22/08/2019 | 09:52 | מאת: אני

שלום. יש לי ילדה עם התבגרות מוקדמת. השאלה שלי: האם יש עדיפות למתן זריקה אחת לחודש, או שאותו אפקט יהיה גם בזריקה אחת לשלושה חודש (כמובן במינון משולש)? כמו כן: לוקרין או דקפפטיל - יש עדיפות לאחת מהן יותר מהשניה? תודה רבה!!

באתר של משרד הבריאות רשום שהלוקרין והדקאפפטיל ניתנים להתבגרות מוקדמת לא רשומה הגבלה שתרופה אחת נחותה מהשניה אני משתמש בדקאפפטיל דפו הניתן פעם ב 6 חודשים. הזריקה כואבת ולתת פעם החודש אינו יתרון

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים