עבודה במסעדה, הרמת מגשים כבדים בן 16

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

21/07/2019 | 14:03 | מאת: יואב

שלום דוקטור, יש לי שתי שאלות, זו הראשונה, אז ככה אני עובד במסעדה, שרוב החברה שלידי הם אנשים בוגרים שסיימו את הגדילה שלהם ובנויים היטב, במסעדה אנחנו צריכים להרים מגשים ממש כבדים בין מקום למקום, אז ככה בעיקרון יש לי היפר לורדוזיס קל ועקב זה כל פעם שאני מרים מגש אני מרגיש לחץ קטן בגב בתחתון, ובסוף משמרת הגב התחתון תמיד כואב( לא כאבים נוראים) רציתי לדעת האם העבודה יכולה לפגוע בגדילה של הגב? ובכך לפגוע בגדילה שלי(הייתה לי קפיצה מאוחרת כלומר אני עדיין גובהה יחסית אפילו שאני בן 16)

פנה בהקדם לבדיקת אורטופד. יתכן שאתה גורם לגב שלך נזקים שיציקו לך שנים רבות- על זה אורטופד יכול לענות-זו לא המומחיות שלי

21/07/2019 | 23:22 | מאת: יואב

שלום דוקטור, רציתי חדעת בהגדר המומחיות שלך האם זה יכול לפגוע בגדילה?

פנה קודם לבדיקת אורטופד אולי יש לך בעיה בחוליות עמוד השדרה? רק אחרי תשובת אורטופד תקבל תשובה ממני

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים