שאלה שוב אם אפשר הסבר לתשובתך:

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

06/06/2019 | 07:12 | מאת: //

מה כוונה קיים סיכוי? לפגיעה בגובה? השאלה מועתקת עם התשובה כדי שתהיה גלויה שוב: "האם צילום מלפני 3 חודשים של התבגרות מואצת כמעט בסוף (11 פלוס/ או P12 C11) יכול להיות מועיל אם עושים אחרי 3 חודשים? או שצריך לחכות עוד ? הילדה עשתה צילום בגיל 9.9 ועכשיו היא בת עשר. (האם מאוחר מדי בשביל טיפול) בגיל עצמות 12 זה כבר יכול לפגוע בגובה. תגובה מאת: פרופ' צדיק צבי 05.06.19 | 22:48 הסבירות שתראו שינוי תוך 3 חודשים מצילום קודם היא קטנה. אין גבול חד בין הצלחה לאי הצלחה בטיפול. ככל שעולים בגיל הסיכוי קטן יותר., אבל קיים סיכוי

06/06/2019 | 21:41 | מאת: //

ובנוסף עלולות לסבול מתופעות בריאותיות בעתיד. גם אם זה לא גנטי.

הסבר על המשפט שלא אני כתבתי" בגיל עצמות 12 זה כבר יכול לפגוע בגובה." תבקש ממי שכתב אותו. ככל שעולים בגיל ובגיל העצמות מתקרבים לסוף הגדילה. התהליך הדרגתי ואין גבול חד

זה לא האנדוקרינולוגיה אומרת. זה פרוש לא נכון והוא שלך

07/06/2019 | 17:41 | מאת: //

מה כן אפשר לעשות? מה שנאמר לי רק מעקב .

בלי לראות את הילדה ואת כל הנתונים שלה, אינני יכול לתת לך תשובה סופית. תשובה סופית יכול לתת רופא נשבדק את הילדה שאין לה כל בעיה נוספת שאחרים לא ראו, ראה את כל הבדיקות, הוא משוכנע שאין צורך בבדיקות נוספות. זה לא המצב עכשיו. פני לאנדוקרינולוג ילדים לפגישה

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים