פספוס זריקת דקפפטיל להתפתחות מוקדמת

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

07/05/2019 | 17:28 | מאת: לי

שלום בתי מטופלת כבר מספר שחודשים בדקפפטיל עקב התפתחות מינית מוקדמת. היא בת 8.5 ואני מניחה שיש עוד טיפול ארוך לפנינו. היא בוכה ונכנסת להיסטריה כל פעם והיום סרבה בתוקף ולא עשתה את החיסון. אני יודעת שיכולה גם מחר בבוקר אבל שאלתי היא מה קורה אם מפספסים חודש אחד ובנוסף, מה קורה אם פשוט מפסיקים? יש זמן ממוצע שאחריו מקבלים מחזור או שכל מקרה לגופו? תודה רבה

1) זו ממש שגיאה לקרוא לזה חיסון. חיסון היא זריקה הניתנת כדי למנוע מחלה זיהומית 2) יש דקאפפטיל הניתן פעם ב 6 חודשים ויחסוך לך מלחמות 3) מותר לאחר או להקדים את הזיקה של פעם ב 28 ימים ב 1-2 ימים. 4) אם הטיפול לא סדיר- תגרמי להתבגרות להתקדם. 5) אם לא נותנים טיפול בנות מקדימות יקבלו מחזור כ 20 חודשים מהיום בו ראו ניצן שד.

16/05/2019 | 21:52 | מאת: לי

תודה ענקית על תשובתך המושקעת קראתי לזה חיסון בטעות (חחח בכותרת רשום זריקה :-) ) קבלתי המלצה על פעם בחצי שנה ובחוו"ד נוספת נאמר לי שלא כדאי כי לא ניסו את זה על מספיק וזה חדש וכו ועובדה שאת הזריקה של פעם ב3 חודשים עדין לא אישרו. אני שמחה לקרוא שאתה לא שולל אותה ואשמח להפגש ליעוץ, אם זה אפשרי. היא סובלת ואני רק רוצה שיהיה לה טוב. תודה

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים