גדילת יתר - ילדה בת חמש ועשרה חודשים

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

16/04/2019 | 11:38 | מאת: יהל

. בתי בת 5 ו10 חודשים , הגובה 121 ס מ משקל 21.5 ק ג , האם זו גדילת יתר ? אם כן יש צורך לטפל? איזה רופא?,תחום? 2. סובלת מנזלת מאז שנולדה , עברה ניתוח כפתורים פעם שניה, מומחה אף אוזן גרון טוען שאין מה לעשות רק ליבש עם תכשירים, האם יש משהו לעשות ?

מדידה בודדת אינה מעידה על טיב הגדילה או גדילת יתר. גדילת יתר פירושה שהבת הולכת ועולה באחוזון המשקל והגובה אולי היא בתהליך התבגרות? פנהי לבדיקת אנדוקרינולוג ילדים.

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים