שאלה שאלה שאלה שאלה

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

02/04/2019 | 17:34 | מאת: צופיה

שלום לרופא, אני עוברת מלא בדיקות אני לא יודעת מה רוצים ממני כבר אני רוצה לחזור לחיים נורמלים כבר לא אכפת לי שאין לי מחזור זה באמת כבר לא חשוב לי נמאס לי ממחטים בבדיקות ולא בא לי לעשות עוד ונמאס לי משאלות מבישות מהרופא ובדיקות חטטניות.. גם לא אכפת לי כבר שלא יהיו לי ילדים השלמתי עם זה חשבתי שיצליחו לסדר לי את המחזור תוך קצת זמן ואני כבר כמה חודשים בבדיקות.. עוד כמה ימים יש לי בדיקה שוב שייקחו לי דם כל שעה אני הולכת למרוד אין לי כח.. מצד שני אני לא רוצה לצער את ההורים שלי.. אני בטוחה שאני לא רוצה לעשות עוד בדיקות ושאני כבר לא רוצה מחזור.. איך אני נפטרת מהבדיקות האלה אם ההורים שלי כן רוצים שאני יעשה? הם אמרו לי שמזל שלא שואלים אותי אבל בשבילי זה לא פתרון!! בכלל יש סיכוי שאני עוד יקבל מחזור בכלל או שזה כבר לא יקרה.? אם יבטיחו לי שזה יקרה אז אני ינשום עמוק ואני יעשה הכל.. אף אחד לא יכול לעשות את כל מה שאני עשיתי תתחשב בי בבקשה תודה רבה

אין לי שום מושג מה הבעיה שלך אין שום נתון על הבדיקות שלך על כן אין לי כל דרך לענות לך

03/04/2019 | 07:51 | מאת: צופיה

אין לי מחזור.. למרות שאני זוכרת שהיה לי דם פעם אחת לפני שנה אבל הרופא אמר שזה היה לא מחזור... עשיתי בדיקות דם, אולטרסאונדים, זריקות ובדיקות כשאני ערומה.. הבדיקות יוצאות לא טובות... פעם היתה לי אנורקסיה מגיל 11 עד 13 ירדתי 29 קילו באשפוז עליתי 21 קילו עכשיו אני שוקלת 48 שזה תת משקל אבל אני אוכלת סבבה אני כבר לא רוצה פתרון למחזור אני רק רוצה לדעת איך בגיל שלי גיל 15 וחצי אני יכולה לאמר לרופא שאני יחליט אם לעשות בדיקות או לא והחלטתי שלא אני מתכוונת שאין לי מחלה זה רק מחזור וזה לא חייב.. אז אני לא רוצה לטפל

04/04/2019 | 01:19 | מאת: צופיה

למה הרופא לא עונה לי? :(

04/04/2019 | 20:10 | מאת: חזרה

היי את חייבת לעשות בדיקות כי חייבים מחזור! אני מאחלת לך ולכל בת ישראל שיהיה לך מחזור ופרו ורבו אמן!

הבעיה אינה חוסר מחזור, אלא האם יש בעיה בריאותית המסכנת אותך והיא גורמת לחוסר מחזור

יתכן ואת מסכנת את עצמך

אם לא נראית לך חוות דעת הרופא פני לחוות דעת נוספת לרופא אחר

04/04/2019 | 20:52 | מאת: צופיה

אני בריאה חוץ מזה ואנמיה אין לי עוד בעיה

לא ניתן לענות בלי לראות את כל הבדיקות שנעשו ולבדוק אותך. פני לאנדוקרינולוג ולא במייל

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים