הורמון גדילה לילדה עם רגל קצרה יותר

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

27/02/2019 | 19:34 | מאת: א

שלום, הבת שלי בת 4 והגובה שלה 91 - מתחת לאחוזון 3, אציין שלאורך כל השנים היא הייתה תמיד באחוזון 3 או מתחת. בנוסף, יש לה רגל קצרה אחת יותר מהשניה אני יודעת שבשביל הורמון גדילה אני צריכה לעבור בדיקות וכו'. שאלתי האם נוכח העובדה שיש לה רגל קצרה יותר יכול למנוע ממנה לקחת הורמון גדילה?

1) אםמוכיחים חוסר בהורמון גדילה. מבחינה בריאותית חייבים לתת הורמון גדילה 2) אם יש חשש לחוסר בהורמון גדילה חייבים לבצע בדיקות, לגלות אילו הורמונים חסרים ומה הסיבה לחוסר בהורמונים

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים