האם זה תקין שבחצי שנה לא גבהתי כלל

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

18/02/2019 | 17:48 | מאת: איתי

שלום אני בן 14 וחצי 163 סנטימטר באוגוסט 2018 (לפני חצי שנה בערך) הייתי אצל מומחה גדילה והוא אמר שגיל העצמות שלי הוא 15 ויש לי בערך 8-9 סנטימטר לגבוה עברה מאז כבר חצי שנה ולא גבהתי כלל. האם זה תקין? תודה רבה

שאלה אם המדידה שלך היתה נכונה אם גמרת להתבגר , אז יתכן שגמרת לגדול. אך יש לשלול בעיות אחרות כדאי שתפנה כעת לאנדוקרינולוג שיעריך את המצב. עליך גם לבצע צילום כף יד לגיל עצמות כדי לדעת בדיוק מה קורה

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים