שערות דלילות בסנטר לנער

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

09/02/2019 | 17:47 | מאת: מושית

בני בן 14 במערב אנדוקרינולוגית אחוזון 25 כבר שנתיים. כרגע 1.6. התפתחות בקצב נורמלי לפי בדיקה של אנדו לפני שבועיים. בימים האחרונים ראיתי שמתחת לסנטר יש לו 3-4 שערות דלילות. כמעט לא ניכרות. שפם כבר צמח לו. האם זה מעיד על סיום התפתחות מינית או לא מחייב? קצת הלחיץ אותי כי היא תמיד בודקת את זה בבדיקות

09/02/2019 | 18:33 | מאת: מושית

אציין שבבדיקה לפני שבועיים האנדו כתבה שאשכים 12-15 ממ 4p3 -4t. האם רלוונטי?

שעור אינו מעיד על התבגרות מינית התבגרות מינית מוערכת לפי גדילת האשכים

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים