בת 9.5 גובה 128 סמ התחילה התפתחות מינית

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

01/02/2019 | 21:10 | מאת: אמא מודאגת

ערב טוב, בתי, בת 9.5, גובה 128 סמ, משקל 28 קג, גיל עצמות 8.5. התחילה התפתחות המינית עפי הרופאה. אנו מודאגים מעניין הגובה. אשמח לתגובתך.

01/02/2019 | 21:13 | מאת: אמא

לטענת הרופאה תקבל את המחזור תוך 18 חודשים. הילדה בכיתה ד׳ הנמוכה בשכיבת כיתתה. האם ‎דקאפפטיל ידחה את המחזור ישפיע על הסיכוי לגבוהה? אנחנו לא מתגוררים בארץ. בעלי 180 סמי ואני 163 סמ. אני קיבלתי את המחזור החודשי בגיל 12.6. אשמח לדעתך

אם את הצילום לא בדק אנדוקרינולוג ילדים, אינני בטוח שהתשובה נכונה. בגיל עצמות 8.5 מגיעים בערך ל 20% מהגובה הסופי. כדי להעריך גדילה צריך לראות את גרף הגובה ואת גרף המשקל. הנתונים שאתם נותנים, אינם מספיקים

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים