מחלה אוטואימיונית בגיל ההתבגרות

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

01/02/2019 | 19:29 | מאת: יוגב נ

שלום, קראתי במקום מסוים (לא מאמר רפואי) כי לעיתים חוסר צמיחת זקן נובעת כיוןן שהגוף מפנה משאבים למאבק במחלה או מצב מסוים. שאלתי- האם יכול להיות שבגיל ההתבגרות צמיחת זקן לא מתקדמת כיוון שהגוף מפנה משאבים לדברים חיוניים (כגון אורטיקריה כרונית אוטואימיונית)?

אינני מגיב על מעשיות לא מבוססות. תקרא מאמרים רפואיים כדי לדעת את האמת

07/02/2019 | 18:58 | מאת: המשך

תודה פרופ' לצערי אין לי גישה לספרות רפואית, וכן עקב לקויות הקריאה בשפה האנגלית קשה עבורי. האם תוכל בכל זאת לענות על שאלתי? תודה וסופ"ש מצוין

אינני עונה על שאלות שאין להן כל בסיס רציני

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים