התפתחות מינית והשפעת הגובה

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

04/01/2019 | 18:54 | מאת: רויטל

שלום, בתי בת 9.7 תמיד הייתה קטנה לגילה אתמול שמתי לב שהתחילו ניצני שדיים היא 128 סמ,הנמוכה בשיכב תגילה צילום עצמות תקין וכן בדיקות הורמונליות גובה בעלי 180 סמ, גובהי הוא 163 סמ רופאת ילדים ראתה אותה ואמרה כי התחילה את התפתחותה המינית אני חוששת מחלון זמן מוגבל עד שתקבל את המחזור החודשי ולא תגבה אשמח לתגובתך תודות

04/01/2019 | 18:55 | מאת: רויטל

שכחתי לציין כי משקלה הוא 28 קג

ראיתי

בגילה, התבגרות היא תופעה רגילה בלי צילום כף יד לא נייתן לחשב גובה סופי קיים חשש לקומה בגבול התחתון של הנורמה. פנו עם צילום כף יד לבדיקת אנדוקרינולוג ילדים

15/01/2019 | 20:50 | מאת: בהמשך להתכתבותנו

ערב טוב פרופסור צדיק, בצילום כף יד נמצא כי גיל העצמות 8.5. אנחנו לא מתגוררים בארץ. אשמח אם תנחה אותנו אילו בדיקות לדרוש. אלפי תודות, הורים מודאגים

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים