תסמונות נדירות בעיית גדילה

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

16/10/2018 | 10:46 | מאת: אמן

שלום פרופסור צדיק איך נקראת התסמונת שיש בעיית גדילה מצח גבוה אף ארוך עיניים גדולות והלסת בפנים? זוהי תסמונת מאוד נדירה ואין כאלו הרבה. וחקרו אותה פעם בקפלן

א6ינני יודע למה הכוונה . חקרנו תסמונות רבות עם סימנים דומים

21/10/2018 | 10:47 | מאת: אמן

אשמח לדעת את שמם של התסמונות הדומות זוהי תסמונת שחקרו אותה לפני 17 שנים לדעתי

חיפוש לא מוגדר היטב ועבודה לא סבירה עבורי. הכנס סימנים וחפש באינטרנט

22/10/2018 | 22:57 | מאת: אמן

אוקיי תודה רבה מה לכתוב באינטרנט? זוהי תסמונת שחקרתם בקפלן לפני בערך 17שנים עיניים גדולות, אף ארוך הלסת בפנים ולכל הילדים שמחייכים יש בדיוק אותו החיוך!

אינני יודע מה אתה מחפש ואין לי כל הצעות בשבילך

29/10/2018 | 19:36 | מאת: אמן

אוקיי תודה רבה על תשובתך היכן ניתן לקרוא על התסמונות גדילה שחקרתם בקפלן? תסמונת שחקרתם לפני כ17 שנים בערך.

חקרנו תסמונות רבות. בחלקן נחקרו על ידי המחלקה לגנטיקה. אינני יכול לנחש מה אתה מחפש

04/11/2018 | 14:59 | מאת: אמן

תודה רבה על תשובתך

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים