קלונידין השפעה של התרופה

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

11/08/2018 | 20:43 | מאת: יעל

שלום הבן שלי צריך מחר לעבור תבחין קלונידין. אני מאוד לחוצה לגבי התופעות לוואי. מה הן בדיוק? כמה זמן ממשיך ההשפעה של הכדור? האם כשמשחררים אותנו כבר אין תופעות? תודה רבה

לא ניתן לתת תשובה מידית. האתר אינו ערות למצב כזה. כלונידין היא תרופה המורידה את לחץ הדם וגורמת למקבל להיות ישנוני. משחררים כאשר הוא התעורר לגמרי. המקרה הארוך ביותר להתעוררות היה מקרה בודד שנמשך 12 שעות . מקרה בודד מ1972 עד היום. לא חוזרים הביתה בתבורה ציבורית ולא נותנים לילד[ה לצאת מהבית או להיות לבד באותו היום

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים