ערכי tsh וT4 אצל תינוק

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

28/07/2018 | 21:46 | מאת: אמא מודאגת

שלום ערכים שהתקבלו בבדיקות דם לתינוקת בת 3 חודשים Tsh 6.18 וT4free 1.6 האם ערכים אלו תקינים?

אינני יודע מה תחום הנורמה של FREE T4 במעבדה שאתם בודקים ומה היחידות שהוא מדווח. יש שיטה ויחידות שערך TSH כזה הוא נמוך ויש שיטה בה לפי ערך זה ויחידות אחרות הוא תקין. הדיווח על TSH הוא אחיד בארץ לתת תשובה לפי TSH בלבד לא סביר, אולם הוא אינו גבוה ממש. כדי לתת תשובה אחראית אני צריך לדעת את היחידות בהן מדווחים את המספרים

29/07/2018 | 10:20 | מאת: אמא מודאגת

שלום פרופ' צבי צדיק תודה רבה על המענה יחידות המידה המצוינות הן tsh 6.18 ulU/ml T4FREE 1.6 ng/dl גיל התינוקת 3 חודשים מקווה שליחידות אלה התכוונת.

תשובה למעלה

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים