התפתחות מינית מהירה בבת 9

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

24/06/2018 | 19:19 | מאת: אמא

שלום ביתי בת 9 ו3 חודשים לפני חצי שנה הנצת שד צילום כף יד 11 שנים . הרופא שלח אותנו לבדיקות דם E2 77 Lh 1.3 Fsh 7.2 מה זה אומר לגבי מועד קבלת המחזור בפגישה הקודמת ( עוד בטרם תוצאות בדיקות הדם) הועלתה אפשרות לעכב עם דקא פפטיל לאור הנסיבות האם אתה ממליץ ? האם תומך בזריקה של ה 3 חודשים ? תודה רבה אמא

1) אין שום חישוב בעולם מתי יגיע מחזור. אם ההתבגרות מהירה נהוג לתת טיפול בדקאפפטיל. ההחלטה היא עלידי הרופא שבדק את הנערה וראה את מהירות ההתבגרות. דרך אתר לא ניתן לדעת והבדיקה הגופנית חשובה יותר מאשר בדיקות הדם. לפי בדיקות הדם לא ניתן לנחש. הטיפול שהוצע לכם הוא טיפול מקובל

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים