התייעצות - ילד בן 3.8....:

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

13/06/2018 | 14:53 | מאת: לימורבד

נולד באחוזון 50 לערך בסביבות גיל חצי שנה ירד דרסטית לאחוזונים 3-5 בשל תזונה לקויה מאז יציב על אחוזון 5 כל הבדיקות תקינות (צליאק, גיל עצמות....) מקפידים על תזונה נכונה האם יש דרך לפחות לחזור לאחוזון הלידה?

1) "כל הבדיקות" הוא ביטוי ששום דבר אינו עומד מאחוריו. אולי אנדוקרינולוג אחר ימצא עוד בדיקות חשובות שיש לבצע ולא בצעתם? 2) "מקפידים על תזונה נכונה" הדרך היחידה שאני מכיר לבדוק זאת היא למלא יומן אכילה במשך 3 ימים כמופיע במסמך המצורף. הדיאטנית מחשבת איזה אחוז ממרכיבי התזונה השונים הילד מקבל רק לאחר שדיאטנית תחשב ועם החישוב שלה תגיעו לאנדוקרינולוג ילדים שיבדוק כל מה שצריך ויעבור על כל הבדיקות שבצעתם תוכלו לקבל תשובה

17/06/2018 | 14:28 | מאת: לימורבד

בתשובתך

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים