נוירו ואדנו היפופיזה... הבדלים

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

19/04/2018 | 19:45 | מאת: הדס

היי! מה זה נוירוהיפופיזה ומה זה אדנוהיפופיזה? איזה הורמונים חשובים יש משם ואיזה משם? והאם הגיוני שגידול שפיר יכול "לנדוד" משם לשם? ומה ההשלכות לגידול שם ולגידול שם? תודה רבה ועצמאות שמח!

שאלה לא סבירה. צריכים לכתוב עבורך 3 פרקים ארוכים. אם יש בעיה שמתוכה נולדה השאלה. נא לכתוב את הבעיה במדוייק

19/04/2018 | 21:00 | מאת: הדס

אוקיי אז אם אפשר רק תשובה לשאלה האם גידול שפיר יכול לנדוד ממקום למקום? לי נשמע קצת לא הגיוני. תודה!

אינני מכיר את המונח נדידת גידול. אינני מבין את כוונתך.

20/04/2018 | 07:13 | מאת: הדס

ב mri לפני חצי שנה כתבו קשרית באדנוהיפופיזה. לפני שבועיים עשיתי שוב mri והתוצאות הגיעו שיש קשרית בנוירוהיפופיזה ולא הזכירו את האדנוהיפופיזה בכלל. לכן שאלתי אם הוא יכול "לזוז" ממקום למקום... לדעתי טעות בפענוח.

לא ברור לי מדוע מלכתחילה לא יכות לשאול בדרך ששאלת לאחרונה הפיתרון לשאלתך : 1) אם את שני ה MRI) בצעו באותו המקום יש לפנות לרופא המפענח במכון ה MRI ולבקש ממנו שישווה א6ת שני הצילומים ויתן לך תשובה. 2) אפשרות אחרת לפנות עם 2 ה CD של הצילומים ליעוץ של מומחה ל MRI אין כל דרך אחרת לענות על שאלה זו

20/04/2018 | 17:50 | מאת: הדס

תודה על התשובה. רציתי לקרוא קצת על הנושא לכן שאלתי לא בענייניות לא ידעתי שזה הרבה... מי הוא מומחה ל- MRI? מה שם ההתמחות?

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים