השפעת האצה על גדילה, תופעות לוואי

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

12/04/2018 | 06:35 | מאת: כלורלה

בוקר טוב ד"ר, צמיחתו לגובה של נכדי נעצרה בשנה האחרונה. האם שימוש באצה, על כל סגולותיה, יכולה להועיל? האם יש התוויות נגד? תודה רבה, דינה.

יש הבדל גדול אם הוא בן 8 או בן 18 יש הבדל גדול אם הוא בגיל שצריכה להיות התבגרות ואין לו, או שהוא כבר סיים להתבגר יש הבדל גדול אם גיל העצמות פחות מ 14 או שגיל העצמות 18 יש הבדל גדול האם משקלו תואם את גובהו או שמשקלו נמוך מידי הדרך היחידה לקבל תשובה היא לתת נתונים המאפשרים לענות

12/04/2018 | 12:41 | מאת: דינה

מודה לך על תגובתך המהירה פרופ' הילד בן 11. גיל העצמות 10.3 אחוזון במשקל- 50 אחוזון בגובה-10 תודה

אמרת שגדילתו נעצרה, איזו הוכחה שלחת לי? עלייך לשלוח נתוני גדילה קודמים, מהשנה האחרונה: תאריך מדידה, משקל, גובה כדי לדעת בדיוק מה היתה הגדילה. בספר בעזרתו קוראים את גיל העצמות, אין תשובה כזו 10.3

13/04/2018 | 04:01 | מאת: דינה

תודה על השיעור. שוחחתי עם אנדוקרנולוג וקיבלתי תשובה לשאלתי. שבת שלום פרופ'

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים