חוסר חלקי בהורמון גדילה

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

15/02/2018 | 21:37 | מאת: תמר

שלום. לביתי בת ה6.3 ערכנו בדיקות של הורמון גדילה עקב קומה נמוכה. בשתי הבדיקות נמצא שיש לה חוסר חלקי בהורמון גדילה. 1. האם יש משמעות נוספת לחוסר חלקי בהורמון מלבד גובה? 2. עד איזה גיל ניתן להתחיל טיפול? (במילים אחרות, האם יש משמעות לחכות לראות אם היא תגבה גם ללא מתן הורמון?) תודה רבה!

זה לא מידע כדי לקבל תשובה א) ערכנו בדיקות של הורמון גדילה עקב קומה נמוכה- על איזה אחוזון היא גדלה במשקל ובגובה? האם היא תמיד על אותו אחוזון או היא יורדת ממנו ב) בשתי הבדיקות נמצא שיש לה חוסר חלקי בהורמון גדילה- אילו בדיקות. מה שם הבדיקות ומה השיא הכי גבוה לתת מספר בכל בדיקה בלי מידע רציני, לא ניתן לענות על שאלותייך

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים