המשך לשאלות ששאלתי בעבר

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

06/02/2018 | 20:54 | מאת: שושי

שלום ד"ר, זאת שוב אני. רציתי לעדכן ב"התפתחויות" ולשאול שאלה. שאלתי לפני בערך חודש על האם כדאי לי לחזור לרופא עם התוצאות של ה MRI מח על מיקרואדנומה שיש לי והתעקשת שכן... בכל אופן הלכתי לרופא משפחה ועשיתי בדיקת פרופיל הורמונלי ויצא לי פרולקטין יותר גבוה מלפני שנה, יצא 934, ויצא לי קורטיזול 540 ולפני שנה יצא לי 480. כל השאר בנורמה. הייתי גם אצל אנדוקרינולוגית והיא שלחה אותי לבדיקת פרופיל הורמונלי נוסף (של אותם הרומונים אפילו). היא שלחה אותי לבדיקת דם של הקורטיזול עם השני כדורים ששותים בלילה למרות שעשיתי אותה לפני שנה ויצאה בסדר.. והיא אמרה לי לעשות את הטסט סינקטן שהייתי צריכה לעשות לפני שנה. היא גם שלחה אותי לבדיקת דם TSI כי יש לי חולשה בעין. היא המליצה ללכת לנוירולוג בגלל החולשה בעין... היא לא אמרה לי ללכת לנוירוכירוג (אתה המלצת שכן). רציתי לשאול האם כל הבדיקות שהיא שלחה אותי צריך אותם? כל הבדיקות כבר עשיתי בעבר ועכשיו רוצים שאחזור עליהם מה המטרה? והנוירולוג זה במקום נוירוכירורג? או שהנוירולוג יאמר לי ללכת לנוירוכירורג? אני מקווה שתענה למרות שאמרת לי שזה פורום של ילדים ואני בת 21.. לא בא לי לפרסם את השאלות שלי בכל הפורומים בגוגל.. מה שתכתוב לי אני אעשה פשוט נשמע לי יותר מידי בדיקות ויש כאלה שכבר עשיתי לפני שנה...

פני לאנדוקרינולוג מבוגרים . זה אתר אנדוקרינולוגיה של ילדים

07/02/2018 | 23:30 | מאת: שושי

שאלתי גם שמה והם כתבו תפני לייעוץ מסודר. לא מגיע לי היחס הזה. בסך הכל אני שואלת שאלות כמו כולם ואני לא מקבלת תשובות נורמליות... לא אז ולא עכשיו... ואני צריכה מישהו חשאול אותו ואני כולה שנתיים גדולה מקבוצת ילדים.. לא שאני בת 80 ושואלת... טוב לא חשוב

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים