בדיקות ילדה בת 5 וחצי

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

29/01/2018 | 23:29 | מאת: שני

היי בהפניית רופאת אנדו ביצענו לילדה בת 5 וחצי בדיקות הורמונליות מציינת שהילדה עשתה גם צילום כף יד שהתאים לגיל 6 אשמח לעזרה בפיענוח התוצאות Tsh 0.613 T3 6.44 T4 20.54 Estradiol קטן מ70 LH קטן מ 0.10 FSH 1.73 Prolactin 14.30 Dhea sulphate 0.61 Androstenedione קטן מ1.05 Testosterone קטן מ3.0

אני עונה על שאלות כאשר אני מקבל מידע שלם מדוע בצעו את הבדיקות. מה מצאו בבדיקת הילדה האם הילדה גדלה על אחוזון קבוע במשקל וגובה או שיש האצה באחוזון המשקל ו\או הגובה

30/01/2018 | 14:18 | מאת: שני

היי ... הילדה בבירור של בלוטת התריס בגלל שבבדיקות כל הזמן משחק.. הילדה עלתה מאחזון 50 בגיל 3 לאחוזון מעל 90 בגיל 5 שנבדקה ולאחר 5 חודשים שנבדקה שוב הייתה עוד עלייה קטנה אבל לא משמעותית ויחסית התמתן

אלה לא בדיקות המתאימות לבעיה שלך פני למי ששלח אותך לבדיקות או פני לחוות דעת נוספת עם הילדה ועם כל הנתונים שלה

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים