האם אדם יכול לדעת מה הגובה הגנטי שלו?

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

25/12/2017 | 16:35 | מאת: גנ

אפשר לגלות את זה? מה הגובה שיועד לבן אדם?

ממוצע גובה ההורים +6.5 לבן ו פחות 6.5 לבת הגובה שיועד לאדם הוא לפי צילום כף יד לגיל עצמות שאנדוקרינולוג יראה את הצילום ואת הנבדק

25/12/2017 | 17:31 | מאת: גנ

ואם מדובר באדם בוגר שכבר שסיים לגבוה, ורוצה לדעת מה הגובה הגנטי שלו? ואם אכן הגיע אליו.. אז יש לו רק את החישוב הזה כדי לדעת בערך? תודה!

אם אדם בוגר, שוודאי סיים את גדילתו ועדיין זה מציק לו, יתכן והוא צריך עזרת פסיכולוג וההתעסקות בנושא היא בזמוז זמן שלו ושל אחרים לכל חישוב יש ממוצע סיכוי 50%. סטיה ב ממוצע +\- 1-2 ס"מ סיכוי 60% ממוצע +/- 5 סמ, סיכוי 3% זה לא דיוק מתמטי,

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים