התפתחות שיער ערווה לבת 9

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

02/10/2017 | 15:44 | מאת: לביא

שלום רב בתי בת 8 שנים ו 10 חודשים, גבוהה לגילה ( כ 143 ס"מ) יצא לה קצת שיער בבית השחי לפני כחצי שנה ערכנו בדיקת עצם כף יד והתוצאה הייתה שהיא מתאימה לגיל 8 עד 10 שנים ( ע"פ ניתוח הצילום בקפ"ח ע"י עובדת במכון הצילום) כעת יצאו מספר שערות בערווה מה המלצתך שנעשה ?

הופעת שעור בבנות לאחר גיל 8 שנים היא תקינה לגמרי. גיל העצמות בתחום הנורמה לגילה. על כן אינני רואה כל בעיה. מציע לעקוב אחריה כלאחר כל ילדדה בריאה : משקל וגובה כל 6 חודשים. אם קו הגדילה תקין ועקבי, אין כל דאגה

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים