הפסקת תרופה אנסטרוזול

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

20/09/2017 | 15:49 | מאת: דניאלה

שלום לך. פניתי אליך לפני כמה שבועות בעניין זה. השאלות כעת: כמה זמן לאחר הפסקת אנסטרזול אצל ילד בן 13 שלקח את התרופה במשך חצי שנה (לעיכוב קידום גיל עצמות) מצב ההורמונים חוזר לקדמותו? ומה יעילות המשך הטיפול לאחר הפסקה אם הרופא האנדוקרינולוג ממליץ לאחר בדיקות להמשיך בתרופה? תודה שנה טובה

חצי שנה זו תקופה קצרה מידי להביא תועלת. בקשר להמשך אנדוקרינולוג שרואה את כל הנתונים ואת הנער יכול לייעץ. אם אני נותן תרופה זו ונראה לי שהיא עוזרת, אני נותן לפחות שנתיים לאחר הפסקת התרופה בד"כ תוך ימים המצב ההורמונלי נעשה תקין

24/09/2017 | 14:33 | מאת: דניאלה

תודה על תגובתך. לפי מה בודקים אם הטיפול יעיל? השוואת גיל עצמות? האם ניתן להמשיך טיפול באנסטרזול לאחר הפסקה בת 6 ימים? (חלפו רק שישה חודשים מתחילתו). תודה

שאלה: לפי מה בודקים אם הטיפול יעיל? השוואת גיל עצמות? תשובה: בודקים יעילות על ידי השוואת צילומי גיל העצמות. שאלה: האם ניתן להמשיך טיפול באנסטרזול לאחר הפסקה בת 6 ימים? תשובה: - כן, אפשר

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים