התבגרות מינית מוקדמת

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

16/08/2017 | 11:34 | מאת: אלונה

שלום בתי בת 4 מגיל שנה אנחנו במעקב עקב הנצת שדיים לאחרונה עשינו בדיקות. ויש עליה בגובה כול חודש ס"מ ביצענו בדיקות דם ורציתי לדעת אם זה תקין תודה

עליה של 1 סנטימטר כל חודש היא גדולה מהרגיל ומחייבת ברור את מודיעה שבצעתם בדיקות דם- אין לי שום מושג אילו בדיקות ומה היו תוצאותיהן צריך לדעת מה גיל העצמות ומה התקדמותו לעומת העבר בדרך כלל אני מבקש גם אולטראסאונד בטן לגודל השחלות מספר זקיקים וגודלם

16/08/2017 | 12:51 | מאת: אלונה

בדיקות דם וצילום כף היד

אם התכוונת לשלוח- לא הגיע כלום כמו שכתבתי יש צורך גם באולטראסאונד בטן

16/08/2017 | 13:41 | מאת: אלונה

האם אני יכולה לקבל את המייל שלך כדי לשלוח את הצילום אני לא מצליחה לשלוח בפורום את הצילום כף יד תודה מראש

16/08/2017 | 15:42 | מאת: אלונה

צילום כף היד את הבדיקות דם לא מצליחה להעלות לפה

16/08/2017 | 15:44 | מאת: אלונה

כאן הבדיקות דם אשמח לחוות דעתך תודה.

אין שום בדיקת דם

אין לי שום כוונה לקרוא צילום של ילד שלא בדקתי אין לי שום ביטוח מקצועי למטרה זו. פני עם הצילום לאנדוקרינולוג ילדים

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים