לקיחת גלובלים של אופיום וצימיציפוגה

דיון מתוך פורום  הומאופתיה לילדים

26/11/2016 | 08:43 | מאת: שירלי

שלום הבת שלי בת 12 ואנחנו נמצאות בטיפול של הומאופתית במכבי הגענו אליה בעקבות בעיה של כאב ברגל ימין שבעקבות זה היא על קבים 3 שנים ומשם המצב התפתח והדרדר לכאבים כרונים ועצביים שבאמצע השלוש שנים היא חלתה במחלת הנשיקה ואז המערכת החיסונית שלה הדרדרה וביחד גם הנפשית שזה כולל גם כאבים כרונים בבטן ובגרון והראש לאחר בדיקות רבות אנחנו במקביל מטופלים יום בשבוע בשיקום בתל השומר שם הם רצו לתת לה כדור בשם סימבלטה אני לא רציתי לתת כי היא כבר לקחה המון תרופות כמו משכחי כאבים מהקל לקשה וגם ליריקה שלא עשה לה טוב ופה החלטתי שאני מנסה ללכת להומאופתית כדי שתעזור לה להחלים נפשית וחיסונית...מכאן השאלה ההומאופתית נתנה לה בהתחלה גלובלים של pulsatila 6c פעמים ביום 2 גלובלים ואחרי חודש וחצי זה לא הראה תוצאות רק החמירו דברים כמו כאבי ראש יותר כואבים ורצופים מהרגיל ואפטות בפה שאף פעם לא היה לה....לאחר הפגישה השניה היא נתנה לה להתחיל בשילוב של אופיום 6c רק ביום שלישי ושבת פעמים ביום 2 גלובלים ובשאר הימים פעמים ביום 2 גלובלים של cimicifuga 9c

26/11/2016 | 08:53 | מאת: שירלי

עכשיו השאלה הילדה פשוט התופעות של הכאבים החמירו ונעשה לה בשבוע הראשון מלא אפטות מאוד כואבות בפה זה חלף אחרי 10 ימים אבל הכאבי גרון והכאבי בטן החמירו ונוסף לזה הילדה פעם ראשונה קיבלה מחזור פעמים באותו חודש שבוע וחצי הפרש אחד מהשני מאוד קשים ההומאופתית אמרה לי לעצור הכל ולחכות לעוד שלושה שבועות שניפגש ולא לתת לה כלום...אני יודעת שכדורים הומאופתים אין להם תופעות לוואי אז למה יש לה החמרה או נוספים לה דברים יותר קשים? ועוד דבר אם גילו לה עכשיו שיש לה ויטמין B12 224 שזה נמוך לערכים שצריך להיות לה וויטמין D 12 שזה מאוד נמוך אז אולי כל זה משפיע על הכל? ההומאופתית אמרה שלא. תודה על התשובות....יש לי סבלנות וידוע לי שגם בהומאופתיה אין קסם מהיר אבל אני לא רוצה שהילדה תיקח את הסמבלטה ואני לא רואה שיש תרופה מקבילה לזה.

שלום שירלי לצערי העלית כאן מקרה מורכב ומסובך שדורש התייחסות פרטנית, והפורום לא מתאים לכך. מציעה שתדברי עם ההומיאופתית של בתך כדי להבין איך עליכם להתקדם. בהצלחה!

מנהל פורום הומאופתיה לילדים