אובססיה לבגדים רטובים

דיון מתוך פורום  הומאופתיה לילדים

21/02/2013 | 22:10 | מאת: רחל

שלום וברכה בני בן ה6 מאובחן כעיקוב שפתי שמשמעותי ולכן הוא מטופל בהתפתחות הילד קלינאית תקשורת וכו וכן הוא אובססי לדברים לחיים כגון מגבונים בגדים רטובים וכו בהתייעצות עם רופא נוירולוג מטעם התפתחות הילד הומלץ לי על לקיחת כדורים כגון Prozac ברצוני לדעת האם יש תרופה הומופתית אשמח לקבל את המלצתכם תודה רחל

שלום רחל כפי שאני מסבירה בראש העמוד, טפול הומיאופתי ניתן רק לאחר פגישה עם הילד ועם הוריו, ושמיעה של כל בעיותיו.לא ניתן להמליץ על תרופה הומיאופתית בלי השלב הזה. בהצלחה!

מנהל פורום הומאופתיה לילדים