בעיות אכילה

דיון מתוך פורום  הומאופתיה לילדים

14/05/2012 | 23:25 | מאת: אורלי

ד"ר קוקיה שלום רב, בעבר היינו אצלך עם בתנו מספר פעמים. היא נולדה בשבוע 30 עם אטרזיה של הוושט ונותחה לאחר מספר שעות. כיום בת 5 ו-9 חודשים, ילדה שמחה מאוד, פעילה ובדרך-כלל בריאה. עדין קטנה אך גדלה בקצב שלה (104 ס"מ, 14.5ק"ג). ובכן, לאורך השנים יש לה תקופות של תיאבון בריא ומאוזן ותקופות של חוסר תיאבון. כיום היא נמאת באחת מהתקופות הללו. היא בקושי בקושי אוכלת, האוכל מאוד לא מגוון (בדרך כלל היא אוכלת מאוד מגוון) וקצב האכילה איטי ביותר. בשלושת השבועות האחרונים ירדה בכחצי קילו. מלפני יומיים אנחנו שמים לב לריח לא טוב מהפה וכן ללשון לבנה (אומנם באותו יום גם היה לה חום למספר שעות, אבל זה כמובן לא מסביר את חוסר התיאבון לאורך שלושה שבועות). אני מאוד מאוד מוטרדת ועל אף שיודעת שצריכה להניח לילדה, אני די מנדנדת לה בעניין. כמובן ללא תוצאות. דבר נוסף - לפני כחודש הפסיקה מרצונה הפרטי (אך לשמחתנו כמובן) למצוץ מוצץ. אולי זה משפיע? כמו-כן בסתיו הקרוב היא מתחילה ביה"ס ומאוד מתרגשת לקראת זה. אולם אתמול בלילה התעוררה בבכי ודברה בחרדה גדולה על המעבר ועל כך שהיא לא רוצה לעבור לביה"ס. אשמח לתגובתך ולהמלצותייך. נ.ב. - אנחנו גרים בארה"ב בשנתיים האחרונות. תודה מראש, אורלי

שלום אורלי האם לבתך קוראים אלה? אשמח לשמע מכם, אבל לא נראה לי שפורום זה הוא המקום המתאים כתבי לי לפי דוא"ל [email protected]

מנהל פורום הומאופתיה לילדים