חוסר ברזל לילד בן 3.10

דיון מתוך פורום  הומאופתיה לילדים

27/10/2010 | 15:16 | מאת: הדס

שלום, בן שלי בן 3.10 ויש לו אנמיה. עשו לו כל מיני בדיקות כולל ציליאק, טלסמיה וכו' ולא מצאו כלום. פריטין מלפני בערך שנה היה 16 ועכשיו עשינו לו וזה גם נשאר 16. 1, האם יש טיפול הומאופתי לבעיה זאת ? 2. משהו כמו 3 פעמים נתתי לו חודש ברזל פלורויטל, חודש הפסקה. נראה לי שהכמות שנתתי לו לא מספיקה. רופאה נתנה לא פריפל פעם ביום 6.5 CC ל-3 חודשים. אך אני לא מאמינה בברזל הכימי. תוכלי לעזור לי במינונים של פלורויטל במקום ? 3. האם בעיה של תולעים יכולה לגרום לאנמיה ? מזה כמה חודשים בני מגרד בטוסיק, יותר בשעות הערב ובזמן האחרות יש לו גירוד ממש חזק שם.

שלום הדס ישנם ילדים שיש להם בעית ספיגת ברזל, לכן יתכן מצב בו הם מקבלים ברזל אך אינם סופגים אותו, אם כי בהחלט יתכן מצב ולא קבל את המינון המספיק של התרופה. לגבי שאלתך אם יש טפול הומיאופתי לכך-התשובה חיובית! לגבי תולעים-הם אינם גורמים לאנמיה. בהצלחה!

מנהל פורום הומאופתיה לילדים