טיפול הומאופתי לילד שחולה בדלקת ריאות

דיון מתוך פורום  הומאופתיה לילדים

03/04/2010 | 12:57 | מאת: דנה

בני בן בשנתיים ילד חולה (איחור התפתחותי ,פרכוסי חום/אפילפסיה?!דלקות ריאות בלי סוף) לפני כחודשיים התחלנום טיפול הומאופתי . בני חולה מאד מזה כשבועיים עם חום גבוה שיעול ולחה קשים ולאחרונה גם דלקת ריאות . ההומאופת שינה לו מינונים וכו' אולם מצבו לא משפתר . האם לא לחכות יותר ולהתחיל טיפול באנטיביוטיקה -כפי שרשמה הרופאה לפני 4 ימים . עשינו לו צילום ריאות ובדיקות דם ואכן יש לילד דלקת ריאות. ההומאופת לא ממליץ על מתן אנטיביוטיקה בכלל.ואומר שחבל לתת. אני אובדת עצות !!! לתת או לא לתת ,זו השאלה

שלום דנה טוב שפנית בשאלה זו, כי לפי דבריך אין מקום להשתהות יותר מדי ובהחלט לתת טפול אנטיביוטי! אם ההומיאופת היה מצליח לרפא את הילד ללא אנטיביוטיקה ניתן היה ללחשב על המנעות מהתרופה, אבל ברגע שהילד חולה וסובל המנעות היא ממש מסוכנת ומזיקה! נסי בעתיד לקבל טפול אצל הומיאופתים שהם גם רופאים, אולי זה יפתור חלק מהדילמות. בברכת בריאות שלמה וחג שמח

מנהל פורום הומאופתיה לילדים