תוצאות נמוחות בבדיקת דם

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

01/10/2014 | 22:12 | מאת: יקטרינה

שלום אני רציתי לשאול בקשר לבדיקה c.r.p וchromogranin a שני הבדיקות תוצאה פחות מי הנורמה מה זה אומר ?בעלי במשך 3 שנים סובל מי שלשולים וירידה במשקל בקולונוסקופיה הראשונה הדגימו acute colitis ובעלי קיבל טיפול אנטיביאוטיקה לאחרי טיפול בעוד כי 10 ימים שוב חזרו כאבים ושלשול אז בבכיקה נוספת היה הוחלת ניתוח לדריתת דיס מרה .עבר ניתוח לכריתת כיס מרה ואחריי שבועיים היה מאושפז עם פנקראטיטיס ושוב דאבים מי צד ימין בבטן ושלשולים אחרי בדיקות רבות עדיין אין הבחנה למצבו אבל הוא סובל מי שלשולים וכאבים בצד ימין בבטן עליונה וגב אכשיו קיבלנו הצאה לבדיקת קפסולה העם את חושבת שכדאי לעבור אותה גם בבדיקות דם אחרונות הבדיקה של folic acid היא פחות מי נורמה אני נשמח עם תוכלי ליעץ לנו פשוט אנחנו כבר אלכנו לאיבוד ולא מבינים למה לחקות תודה מראש

שלום רב, לגבי השלשולים, ממליצה להתיעץ עם הרופא הגסטרואנטרולוג המטפל. לגבי רמת כרומוגרנין A נמוכה - זה בסדר אם זה נמוך(בד"כ אם מדובר בגידולים נוירואנדוקרינים הרמה היא גבוהה). בברכה, ד"ר גלסברג

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים