לקראת הבדיקה במרפאה בהדסה

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

08/09/2013 | 11:54 | מאת: merav

שלום רב, בסוף החודש יש לי בדיקה במרפאתך. לפני שנתיים עברתי כריתת תוספתן ונמצא כי זה היה קרצינואיד. ביצעתי את הבדיקות שביקשת לקראת הפגישה, אבל לתוצאת איסוף השתן נוספה הערה שאני לא מבינה (לא לקחתי תרופות משום סוג): Creatinine U 42.0 mg/dl DRUG INTERFERENCE REPEAT WHEN OFF MEDICATIONS 5-HAA: DRUG INTERFERENCE RECOLLECT WHEN OFF MEDICATIONS אודה לך על תשובתך

שלום רב, נירא שמשהוא הפריע לביצוע הבדיקה במקרה זה, צריך לחזור על הבדיקה, להקפיד לאחר הדיאטה המתאימה ולהוסיף את החומצה לכלי של האיסוף, בתחילתו. בהצלחה ד"ר גלסברג

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים