מה זה נורמטאנפרין?

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

12/02/2013 | 17:13 | מאת: שרית

אמי עברה ניתוח להסרת גידול על האדרנל בכליות לפני חודשיים. בדיקות הביופסיה אינן חד משמעיות, אבל בשני איסופי שתן נמצא שרמת הנורמטאנפרין גבוהות מאוד. אשמח לדעת על מה מעידה תוצאה זו?

ערב טוב ותודה על הפניה, רמה מאוד גבוהה, מעל פי שניים מהנורמה העליונה, של נוראפינפרין, בנוכחות גוש באדרנל, מחשידה - מאבחנת גידול בשם פיוכרומוציטומה. ממליצה על מעקב טיפול ובירור במסגרת של אנדוקרינולוגיה/מרפאה לגידולים נוירואנדוקרינים. בברכה, ד"ר גלסברג

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים