יעקב כהן 4 רמת השרון

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

31/12/2012 | 12:33 | מאת: תמרה

תודה דר גלסברג להלן הנתונים k167 stain is positive 10-20% of the tumoral calls. large cell. chromogranin positive.pan ck positive. cd56 positive. ck20 negative.ck7 negative.mart negative. hmb 45 negative, פרופסור אוקון מומחה לפתלוגיה אומר שמדובר בתאים גדולים שזה נשמע יותר טוב. האונוקולוג שולח את בעלי ל-סי.טי.פט.דוטטוק . ואומר שהוא יצטרך לקבל זריקות. לשאלתך עד עכשו הוא עשה סי.ט. בטן עליונה ואגן. וכמובן סי.טי.פט דיאגנוסטי לאחר הזרקת חומר ניגודי תוך ורידי.fdg. אודה לך מקרב לב באם תוכלי להביע את דעתך ובאם יש טיפולים מיוחדים לסוג כזה . תודה מראש תמרה

תמי ערב טוב, נשמע יותר טוב ממה שציפיתי. בתנאי שהגידול קולט בבדיקת Gallium68-PET, יש אופציה של טיפול באנאלוג לסומטוסטטין, רגיל (זריקה פעם בחודש) או ראדיואקטיבי - טיפול שקיים בארץ רק אצלנו בהדסה ע"כ. אשמח שתעדכני אותי לגבי התוצאות ולעזור בהמשך, האם יש רמה מוגברת בדם של כרומוגרנין A? האם השלים איסוף שתן 24 שעות ל-5HIAA (האם יש קליניקה של שלשולים או אחרת?) בברכה, בהצלחה, ד"ר גלסברג

01/01/2013 | 10:34 | מאת: תמרה

ראשית תודה עבור חוות הדעת רק חבל שאי אפשר להיפגש אתך עד פברואר את עמוסה. בכל מקרה קבעתי בכל זאת חשוב לי לדעת את תגובתך .עד אז כמובן הוא יעבור כמה טיפולים ונקווה בעזרת השם שהכל יסתדר על הצד הטוב ביותר. מה שכן הוא כרגע מטופל באסותא ברמת החייל ורק אחרי תוצאות הסי.טי. דוטטוק הוא יתחיל כנראה לקבל את הזריקות. הייתי מעונינת לשמוע על הטיפול בהדסה אם תוכלי לכוון אותי עם מי לדבר האם הטיפול בהדסה יעיל יותר מזריקות? אני כמובן אמשיך לעדכן אותך ברשותך. בתודה מראש תמי

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים