אנדוקרינולוגיה

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

22/12/2012 | 13:55 | מאת: תמרה

שלום דר גרוזינסקי לבעלי התגלה בביופסיה לפני שבוע metastatic neuroendocrine carcinomaהוא בן 67 בדרך כלל בריא את הביופסיה עשה רופא מאסותא רמת החייל בעלי מטופל שם במסגרת בירור מהיר בטוח הראל הביופסיה נלקחה מהכבד לאחר סי.טי . פט הראה שיש נגע גם בריאה השמאלית 1.8 ס"מ וכן גרורה בכסל בירך השמאלי. אשמח לשמוע את תגובתך ומה עושים? תודה מראש תמי

תמי שלום ותודה על פנייתך, יש מספר פרטים שחשוב לדעת: - איזה CT-PET נעשה, עם FDG או עם GALLIUM? - מה האינדקס השיגשוגי של הגידול, ה-KI67% - מה רמות הסמנים למחלה כמו כרומוגרנין A בדם ואיסוף שתן 24 שעות ל-5-HIAA אשמח לעזור בהמשך, בברכה, ד"ר גלסברג

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים