chromogranin A -תוצאה 212.00

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

02/08/2012 | 11:59 | מאת: פרידה

שלום! אני עשיתי בדיקה.לא אמרו לי שאני צ"ל בצום ולהפסיק לקחת לוסק. התוצאה גבוה. 212 אני צריכה לעשות בדיקה חוזרת.איזה הכנה צ"ל? האם התוצאה באמת יכולה להשתנות עד לנורמה? us'ct,גסטרו,קולונוסקופיה תקינים.יש לי רק בקע סרעפתית.זה גורם לי ללחץ גם באיזור הבטן וזה עובר רק אחרי גרפצים חזקים מאוד. כמובן עשיתי בדיקות נוספות בעבר H.PYLON (UBT-C13) 18.33 POSITIVE גם בדיקת שתן Hiaa,Urine 2.85 מסגרת 2-9 פשוט בקייץ יש לי התקפים לא ברורים.זה מתכיל באיזור כיס המרה וכמו גל עולה למלה ללסט.לפעמים ממש עם כאב בגרון.וטמח מרגישה שאני אולכת להתעלף.נבדקתי גם אצל קרדיולוג.EKG תמיד בסדר.EKO לב גם.מבחן מאמץ גם. עכשיו שאני מרגישה את כל זה אני משתדלת ליהות רגוע.מנסה לשתות משהו.בחורב זה נחלש.אין תחושות העילפון.ולעתים רחוקות. כל מה שכתבתי יכול להצביע על הבעיה נירואינדוקרנית? תודה מראש אשמח לקבל תשובה. יום טוב

שלום רב, נטילת לוסק יכולה להעלות רמת כרומוגרנין A ל-212 ומעבר לכך. למה בוצעה הבדיקה? במקרה ויש חשיבות, ממליצה לחזור 3 שבועול לאחר הפסקת הלוסק על רמת כרומוגרנין A בדם, ולהיות בצום של 8 שעות. בברכה, ד"ר גלסברג

20/09/2012 | 19:02 | מאת: פרידה

שלום רב, אני כבר חודש לא לוקחת לוסק וביום "א " אני עושה בדיקה חוזרת.נשלחתי לבדיקה בגלל התקפים לא עופיינים.כבר חודשיים אני מאוד סובלת מהתקפי חולשה,תחושות קרובות לעילפון,זה מתחיל מגל שעולה מרום הבטן לכיווון פנים.,ריצות לשירותים.גם היום היה לי פתאום חם,ואחר כך כמעט לא התעלפתי.אני בת 56,גיל מעבר כבר 8 שנים מאחורי. בדיקות דם תקינות,CT בטן תקין, USבטן תקין, גסטרו תקין,קולונסקופיה תקינה, EKG תקין, לפני שנה עשיתי EKO לב, גם תקין,לחץ דם ,דופק תמיד תקין, CT ראש לפני שנה תקין.עכשיו בירור נוסף דופלקס צוורי, וגם EEG ראש. בקיצור בדיקות על בדיקות. האם הסימפטומימים מתאימים לבדיקת כרומוגרנין?(אולי פיספסתי משהו) ו גם אולי את יכולה להמליץ לי על מרפאה או רופא שיוכל לעלות על הבעיה . מצטערת שכתבתי כל כך הרבה. בכבוד רב פרידה

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים