עזרה בפיענוח בדיקות

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

31/07/2012 | 19:38 | מאת: הדס

שלום להלן התוצאות אני מודאגת ורוצה לדעת מה זה אומר על מצבי אציין שירדתי במשקל 10 קילו יכול להיות שזה מהבלוטה? או דבר אחר?? בצעתי גם ביופסיה בבלוטה ולא נמצא דבר. אני פשוט במתח ואשמח לקבל עזרה בפיעינוח הבדיקות. אנדוקרינולוגיה TSH 0.14 (חריג) Free Thyroxine (FT4) 14.9 Triiodothyronine Free FT3 5.29 (חריג) PTH Intact 75 אימונולוגיה TransGlutaminase (IgA) Ab קטן מ 3 Protein Electrophore. (B) לא נמצא חלבון מונוקלונלי Immunoglobulin M 25.4 (חריג) Immunoglobulin G 1020 Immunoglobulin A 193 ויטמין Vitamin D 25 (OH) 28 תודה על העזרה.

שלום רב, השאלה לא קשורה לגידולים נוירואנדוקרינים. אנא לפנות לפורום לאנדוקרינולוגיה. בברכה, ד"ר גלסברג

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים