מי מבצע מעקב לאחר הוצאת קרצינואיד?

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

27/05/2012 | 13:48 | מאת: מירב

שלום רב, לפני כמעט שנה נשלחתי לאיכילוב עם חשד לאפנדיציט (למרות שלא היו לי כאבים בכלל). הסירו לי את התוספתן והתגלה קרצינואיד. בהמשך עברתי pet ct וקולונוסקופיה. התוצאות היו טובות. לפני כשבוע התקשרו אליי מאיכילוב לשאול האם אני במעקב. אשמח לדעת, מה כולל המעקב? אצל מי עושים אותו? האם יש בדיקות שעליי לבצע באופן שגרתי? תודה מראש מירב

מירב שלום, כן את צריכה מעקב, וזה תלוי בעיקר בתוצאות של הניתוח ושל פתולוגיה של הקרצינואיד שהוצא. ממליצה לך להגיע למרפאה לגידולים נוירואנדוקרינים עם כול הבדיקות שכבר עשית ולפי זה ניתן להחליט על ההמשך. בברכה, ד"ר גרוזינסקי.

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים