גידול מסוג NET

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

24/04/2012 | 22:09 | מאת: אורלי

שלום לך, לפני מספר חודשים פניתי אלייך לגבי אחותי שחלתה בגידול מסוג NET בכבד. אחותי מקבלת כעת טיפול כימו' בכדורים. הטיפול נמצא יעיל במקרה שלה ויש נסיגה בגידול, ובדיקות הדם טובות מאד ותפקודי הכבד טובים גם הם. בפעם הקודמת כתבת לי שבמקרים בהם הגידול אלים התגובה לטיפול הכימו' טובה אך קצרה. מה הכוונה? הגידול עשוי להתפשט שוב? תוך כמה זמן? האם יש מקרים טובים (ניסים) שנתקלת בהם?

שלום רב, אני זוכרת היטב את המקרה הקשה של אחותך. הכוונה היא שבד"כ, למרות תגובה ראשונית טובה (נסיגה), תוג מספר חודשים גידולים אגרסיבים חוזרים... לצערי לא ראיתי ניסים, אך בואי נקווה שאצלה אולי זה יהיה שונה... מאחלת לכם כול טוב, ד"ר גרוזינסקי

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים