עלייה ברמת כרומוגרנין A

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

21/04/2012 | 17:13 | מאת: אלון

שלום רב, אני בן 23. בבדיקת CgA שביצעתי לאחרונה (מרץ 2012) התוצאה היא גבוהה מהנורמה- 130.65 ננוגרם למיליליטר (ללא נטילת PPI לפני הבדיקה)!!!. יש לציין שהרמה עלתה מהבדיקה הקודמת לפני כחודשיים, אז התוצאה הייתה 109!!! מה משמעות הדבר וכיצד עליי להשלים את הבירור??? תודה!!!

שלום רב, ממליצה להתייעץ עם הרופא אשר הפנה אותך לבדיקה - למה עשיתה את הבדיקה? המשמעות של רמה מעט מוגברת היא רק בקונטקסט של בעיה -מצב קליני. בברכה, ד"ר גרוזינסקי

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים