זקוקה להרגעה

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

08/04/2012 | 22:24 | מאת: דורית

שוב נשלחתי לבדיקת ממוגרפיה בשל מבנה גרוגרי (או טרמינולוגיה דומה), עברתי ממוגרפיה בסוף 2006 ולפני כשנתיים אולטרסאונד לשד. הפעם אני מתמודדת גם אם אירועים קשים במשפחה לרבות סבתא בת שמונים שנפטרה לפני כשנה מסרטן ואמא שבאישפוז התגלה לה בימים אלו סרטן ממהיר, שכנראה מקורו באיזור הגניקולוגי. אני בחרדה איומה ומטופלת גם בוובן בעבור ההתמודדות הקשה שאני עוברת כעת עם אמי. אשמח למעט הרגעה, לפתע לממוגרפיה יש טעם מאיים ולא בדיקה לשם שלילה והרגעה. נ.ב.: חשוב לציין, יש לי שלושה ילדים שהנקתי בזמן כולל של כשנתיים וארבעה חודשים, שניים מתוכם כחצי שנה מלא ולאחר מכן עם תוספות. אשמח לדעת האם גם העניין הזה כפי שמעידים מחקרים שונים, מפחית סיכון? ילדתי את הראשון בגיל 28 ומחזור קיבלתי בגיל 11.5 תודה מראש דורית

שלום רב, לצערי השאלה לא קשורה לפורום זה. ממליצה לפנות לרופא שד. בברכה, ד"ר גרוזינסקי

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים