Testosterone מה גורם למה

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

21/03/2012 | 23:56 | מאת: רועי

קראתי על כך שרמת Testosterone נמוכה גורמת (או באה לידי ביטוי) לשלל תופעות כמו: זקפה חלשה, חוסר חשק מיני, מצב רוח ירוד ודכאון, ירידת במסת שריר ועליה במסת שומן' אנרגיה ירודה. ברצוני לשאול מה גורם למה ? האם רמת הטוסטוסרון גורמת לתופעות הנ"ל או שישנה אפשרות שדכאון/השמנה וכו' גורמים לירידת טוסטוסטרון ? והאם יחסי מין או אוננות על בסיס יומי משפיעים ופוגעים ברמת הטוסטוסטרון ?

בוקר טוב, השאלה לא קשורה לפורום זה. אנא לפנות לפורום לאנדוקרינולוגיה, בברכה, ד"ר גרוזינסקי

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים