תופעןת לוואי

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

02/03/2012 | 09:25 | מאת: רחל

עברתי טיפול לפני 3 שבועות prrt סובלת ממצב קשה מאוד של נשירת שיער וגם גבות ידוע לי מנשים שעברו תהליך דומה בכימו שקיבלו מענה וטיפול ןהדרכה מה לעשות וחבישת פיאה במקום קשור ליחידה בה הם מטופלים היות ואני מטופלת אצלכם במחלקה אבל בלי מידע והדרכה שאלתי למי עלי לפנות עכשיו בענין הדחוף ןהחשוב הזה שבת שלום

בוקר טוב, אני מקווה ששלומך יותר טוב. ממליצה לך ליצור קשר עם הרופא המטפל ולהתיעץ איתו. כמובן שאפשר להפנות אותך למסגרת תומכת מתאימה. בברכה, ד"ר גרוזינסקי

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים