גידולים נוירואנדוקרינים

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

04/02/2012 | 17:08 | מאת: רבקה

בבדיקת גסטרוסקופיה ולאחר מכן בEUS גילו בקיבה גידול נוירואנדוקריני וכן בלבלב שניהם מסוג קרצנואיד.בשלב זה ההמלצה היא לנתח. האם יש דרך טיפול אחרת. לציין כי הנני בת 59.

שלום רב, בעיקרון, הטיפול הראשוני לגידול נוירואנדוקריני הוא ניתוח. כמובן שההחלטה היא לפי סוג הגידול, גודל, מיקום, סמנים, פיזור, מצב בריאותי כללי וכד. בלי כול הפרטים הנכונים, קשה לתת המלצה חד משמעית. אשמח לייעץ בצורה מסודרת, עם כול הניתונים. בברכה, בהצלחה, ד"ר גרוזינסקי

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים