HIAA-5

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

04/02/2012 | 14:38 | מאת: משה

שלום, אני בן 55, יצא לי בסי טי גידול באדרנל של 1.7, ללא סימפטומים. בבדיקת HIAA-5 יצא לי 15.4 באיסוף 24 שעות. אציין שלא הייתי בצום ושתיתי קפה ועישנתי במהלך האיסוף(לא הנחו אותי אחרת ועכשיו באינטרנט קראתי שיש היה להימנע מתרופות עישון וקפה). ב-SAMPLE HIAA יצא 13.9. קורטיזול בטווח ו-VMA בטווח. מה זה אומר? האם יש חשד לקצינואיד

שלום רב, בינתיים זה לא אומר כלום. ממליצה לחזור על הבדיקה בתנאים המומלצים כולל שמירת דיאטה 72 שעות לפני ותוך כדי איסוף השתן (עם חומר משמר). אין אבחנה של קרצינואיד באדרמל. ממליצה על חזרה על הבדיקה ורק אז להחליט על ההמשך. בברכה, ד"ר גרוזינסקי

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים