חשש לגידול

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

02/02/2012 | 19:10 | מאת: שני

בחודש האחרון התחילו לי כאבי ראש חזקים במיוחד בבוקר ובאזור מאוד מסויים, נקודה שאני יכולה להצביע עלייה ..והיו לי בעבר לפעמים כאבים כאלה אבל עכשיו זה ממש חזק ובתדירות יותר גבוה ויש לי בחילות בבוקר גם. היום היה לי סוג של התקף טשטוש ראייה ובאותו זמן גם כאב לי בנקודה מסויימת בראש הרגשתי כאילו אני רואה כפול וצד שמאל מטושטש לי וגם התחלתי לרעוד ונכנסתי קצת לחרדה כי לא הבנתי מזה ולקח כמה דק' עד שזה עבר לי. לאחרונה התחלתי להשתמש בגלולות ואני לא יודעת אם יש קשר בין זה כי לקחתי כבר כמה פעמים גלולות ,לא מהסוג שאני לוקחת עכשיו. ד"א לא הקאתי אבל לפעמים אני מרגישה שהאוכל עולה לי וגם יש לי חולשה בגוף לפעמים האם יש לי סיבה לדאגה ? תודה מראש

לום רב, השאלה לא קשורה לגידולים נוירואנדוקרינים. אנא לפנות לרופא המטפל, הייתי מחליפה את הגלולות ומתייעצת גם עם נוירולוג. בברכה, ד"ר גרוזינסקי

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים